Produktet

Ne ju ofrojme Sisteme Faturimi per biznesin tuaj onlone dhe offline mundesi te ndryshme per te qene sa me prane kerkesave tuaja per mbarrvajtjen e punes tuaj me nje asistence 24/7 si dhe ndertim te faqeve te internetit dhe aplikacioneve online.Program Per Baste Sportive

Ju ofrojme nje program per pikat e basteve personale si dhe per kompani me nje administrim ne kohe reale te biletave dhe kuotave per mbajtjen sa me te mire te lojes ne piken tuaj ofertim te biletave loja juaj ndiqet 24 ore nga nje staf profesional operatoresh dhe shume mundesi te tjera ne kete fushe.


Amiral Gaminator

Lojrat e Gaminator te perdorshme per sallat e internet kafe ose me laptope me perqindje te ndrryshueshme dhe mundesi instalimi ne nje ose me shume kompjutera perdorim ne rrjet ose si kompjutera teke siguri e larte e lojes si dhe te gjitha lojrat jane deluxe.